4Heal Καλέντουλα

Το λάδι της καλέντουλα είναι γνωστό για τις αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές και κυρίως επουλωτικές του ιδιότητες, βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Βοηθάει επίσης στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα και πληγές.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Τα φυτικά έλαια της σειράς 4HEALπαρασκευάζονται με βάση βιολογικό ελαιόλαδο και ποικιλία βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας .Η χρήση τους γίνεται με επάλειψη.  Λίγες σταγόνες αρκούν για να βοηθήσουν στη θεραπεία.
Χωρίς χρωστικές – Χωρίς συντηρητικά

Το λάδι της καλέντουλα είναι γνωστό για τις αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές και κυρίως επουλωτικές του ιδιότητες, βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Βοηθάει επίσης στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα και πληγές. Αποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυτικά καλλυντικά. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ αρωματοθεραπείας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βρεφικό λάδι.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Αντιβακτηριακό, Επουλωτικό